TY ZŮSTÁVÁŠ . . .
x
Zůstáváš ve mně
. . .
Jako ta dávná melodie
. . .
Blues
. . .
Vánek hebkých tónů
Krůpěje citu
rozvěšené jako lodní vlajkoslávy
po nábřežích času
A já . . . ? . . .
Teď už nosím jen černý baret
ač nejsem Rousseau
Příteli odpusť
vzpomínky odlétají
jako stěhovaví ptáci
až někam k jihu . . .
Jejich blyštivý lesk
zvolna se ztrácí
a mizí v nenávratnu
. . .
Jen Ty zůstáváš ve mně
jako ta dávná melodie . . .
Blues o naději
Blues o jednom svítání . . .
Blues o pohasínající hvězdě
x
Přečteno 402x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, labuť, Jana M., kikis, jedam, Dota Slunská, Lota, Markéta Hl.
Komentáře (4)
Komentujících (4)