NENÍ . . .
Anotace: -Žalmy-
Sbírka:
Žalmy
x
Slova míjí svůj cíl
(bláhové šípy)
Není krve
Není slz . . .
jen bolest
tam uvnitř
vnořena hluboko . . .
. . . až po rukojeť . . .
Hluboko vnořena
až tam
kde tiše bije
Tvoje vlastní srdce . . .
Slova míjí svůj cíl
Není už slz
Není ani krve . . .
x
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Jana M., Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)