Důvěra v kaluži klamu
Opět ocitám se na korábu zklamání a nikdo mi v lásce nebrání.
Našlapuji lehce,vždyť pocit bolesti musím setřást přece.
Ta cesta,která neměla překážek,proměnila se ve spoustu narážek.
Ano
Já věřila ve lži a klam a teď sama dobře nevím jestli mé štěstí netkví v zamotaném uzli obrovských lan.
Opět poznalo mé srdce ten krásný cit,
ano
moje celé tělo cítilo se líp
A tvoje provoněné líbání,zrychlovalo můj tep a zároveň tak dýchání.
Opět věřila jsem v lásku,kterou já houpající mám na provázku.
V pravo vždy něha kupí se,na druhé straně v závalu vln topí se.
Opět miluji tě i přes spoustu ran,které udělil si mému životu,opět však věřím v lásky dobrotu.
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: fab four, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Lilly Lightová, WerunkaaXD, Iwushak..., Seanko, Mario de Janiero
Komentáře (2)
Komentujících (2)