Kampak se vytrácí ubohá láska?
Anotace: Kdo mi na tohle dokáže odpovědět?
Medová láska,
jak hřbitovní kvítí,
když slunce svítí.
A měsíc vadne,
a Tvé srdce náhle chladne.
Možná Tě láká nějaká kráska...
Kampak se vytrácí ubohá láska?
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, WAYWARD, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)