Anotace: .
jo rozumím ti....ale ona ta mrška nepřestane...provokuje anineví jak...nabízet kamarádství tomu kdo chce lásku je jako podávat žíznivému chleba (je to staré a nevím, jestlit o tu mám dobře a od koho to je...ale sedí to:-()
04.04.2009 01:53:00 | Lady Carmila