Hodiny strávené s Tebou
Ty hodiny, které trávím s Tebou,
každá vteřina, žádná není zmařená.
Slyšíš, jak hlasitě mi tluče srdce?
Jako by se smálo, že opět zvítězilo.
Jsme jen my dva, ty pro mě
a já pro tebe.
jsme sami, spolu milenci...
jen pro sebe!
Přečteno 692x
Tipy 9
Poslední tipující: Kallkaa, Seanko, Psavec, Lilly Lightová, labuť, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)