Tohle mi hrozně něco připomnělo... nevím, po přečtení, vpomněla jsem na dvojici, která se vzala, ale jeden z nich nechtěl... donucení, vydírání... toť pro mě zákeřnost, podlost, krutost... vždyť takový vztah nemůže dlouho fungovat..
24.03.2009 23:22:00 | NikitaNikaT.