Kde jsi u krytá lásko??
Kde jsi ukrytá lásko? Neznámá krásko?
Co chutnáš smíchem a někdy i slzami
co voníš tichem a vlhkými řasami
co mě spojuješ touhou a jindy si ledová
co býváš dlouhou ale nic věčně netrvá.
Nám smtelníkům pleteš hlavy
z rozmaru či ze zábavy.
To však dozví se nad ránem
jen milenci bosí, co ze rtů si
slíbají poslední kapičky rosy.
Přečteno 409x
Tipy 15
Poslední tipující: 5thelement, Vlk v rouše, Seanko, Psavec, Lilly Lightová, jedam, Radek.oslov.Šafárik, labuť, WAYWARD
Komentáře (7)
Komentujících (7)