Zpráva
Zašifrovaná zpráva
v zoufalství ztracená
hledaný obraz
ve snu
který se mi zdá
každou noc
od
úplňku
rozluštím jí
mezi sny
v barvách schovanými
neobjevenými
vidím dívku
panensky krásnou
kterou miluji
v bludišti
vězení
labyrintu plném zdí
které
se dotýkají
nebe
alespoň ve svém snu
objevím v jejím srdci
lásku
kterou nenalezla.
Přečteno 354x
Tipy 23
Poslední tipující: Lenullinka, Severka, enigman, ni.va, strašidýlko-střapatý, Psavec, Dota Slunská, Princezna.Smutněnka, vílí křídla.., Lota, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)