Anotace: O Taře.
Pomine zima, sníh a mráz,
pomine chlad sněhu,
pomine rok či minuta krás
a ucítíš jara něhu.
Přijde pak ráno, rozednění,
přijde pak zdraví, láska,
přijde pak sladké srdcechvění,
jaká je TVOJE SÁZKA?
Buď dobré mysli! Ještě bych chtěla tančit...
01.03.2009 23:40:00 | ni.va
...plesová doba končí, nastává doba postní...možná je to tak dobře, aby člověk věděl...ale láska se na tohle neptá, to já moc dobře vím... :-)
01.03.2009 13:58:00 | Lota