Anotace: ...
Moc pěkná, mám slabost pro sonet. A tobě chybí do sonetu jedna řádka. Pěkně prosím, smutně koukám,
přidej řádeček, jen malinkatej, aby se vešel a vzešel ti zpod ručiček sonetíček. Alespoň pro mně to udělej.
Nabídka: Chtěla by ses podílet na "Knize"? Je nás dvanáct a dodatečně bych tě navrhnul na správce vlákna.
Ostatní by návrh museli schválit. Myslím, že máš šanci projít. Úvodní informace http://liter.cz/Basne/221155-view.aspx a v komentech.
Ahoj, Láďa.
11.03.2009 10:19:00 | Zasr. romantik
Pěkná, mi přijde spíš nostalgická s pozitivním nádechem, než smutná.
09.03.2009 23:58:00 | Krokodylekx