Čekám...
Kapka čirá, slze podobná
Cestičku na mé tváři si brázdí
Jen myšlenka v hlavě je tu
Myšlenka, ne ty…
A já doufám, že snad, možná…
Rudý pramínek, jak do vlasů stuha
Ze srdce stéká k nohám mým
Padám na kolena, prosím o lásku
Žebrám o pohled Tvůj
O Tvůj dotek, polibek v dešti
V dešti, kde v kaluži ležím
Nohy bosé ztuhlé během
Zvedni mě, odnes daleko
Tak prosím, přijď si pro mě, čekám…
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, jesterka, Kapka, Emma Kulíková
Komentáře (0)