na dobrou noc
polibek dopřát Tvému tělu, velice něžně, dlouze a pomalu. dívat se ti do očí, jak víčka přivíráš, hlava se mi trochu točí, když náruč mi otvíráš. přitisknout se tobě teď! ach, radšiuž spinkat hleď!!!
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: René Vulkán
Komentáře (0)