Tajný Lásky proslov
Anotace: Chvilkové pomatení.
Víte lidi, tenhle proslov
neměl by být publikován –
je tu spousta pravdivých slov a
lhací způsob nezachován.
A že já občas lžu, a jak to umím
lidé život pak mají snazší.
Je to tak u všech? To zatím nevím,
ale spoustě z nich to patří.
Pohrávám si s osudy,
na city hraji líně,
nehledím si ostudy,
nesmáčím se ve vině.
Já jsem Láska, těší mě
a vás jistě taky.
Setkání se mnou je nemilé,
však nemusíte mít strachy.
Zblbnu vás, ochočím si
a pak něžně pohladím.
A než bys řek „švec“, ty všimneš si
že tě milá podvádí...
Přečteno 816x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, jedam, Markéta Hl., Jarin Kalin
Komentáře (1)
Komentujících (1)