Anotace: Byl tu a není! Jen jeho slova neupadla v zapomnění... nenarazila do svodidel! a do mého štěstí!!! Krkolomé verše! Toto není přece líbezná báseň plná zvučnosti... Život se týká každého slova a verše, proto se nerýmuje. Rozhodla jsem tak.
tak už tu zas stojim v němym úžasu svítim si svíčkou pálím tmu aby aspoň nakousek se s bolestí ztáhla dál a ze zdí tvých domů čtu si verše vydřený do omítky. čtu jedným dechem a se strachem, jestli mi stačí svíčka alespoň na konec uličky, alespoň pro dnešek..
11.10.2005 20:29:00 | kulishak
Ahoj,
teprve včera jsem dokončila postupné čtení tvých básní... Málo tu stíhám číst, mám práce nad hlavu, k čemuž přispěly i skoro dva týdny nemoci...
Snad mi odpusíš mou odmlku, básnířko =) Nad všemi tvými básněmi mi docházejí slova, proto nepíšu komentáře, ale na všechna tvoje díla si vždycky nějak najdu čas...
Zatím se loučím, papa =)
Renatka
11.10.2005 17:23:00 | Renatka
Jasminko tohle je fakt sila..je to v tom cosi co nedokážu popsat a je to skvělé a hluboké!:)
10.10.2005 19:25:00 | makretka