Můj smutek
Byl jsi mé světlo v životě,
když jsem ve vlaku našla Tě.
Mihl se úsměv nevinný,
náhle jsi v srdci Ty, jediný...
V objetí míjely roční období,
vzpomínka na ně hořce zabolí.
Něžné jaro,poté léto vášnivé,
podzimní milování voňavé.
A zima?Plná ran ledových.
Proč? To nám níikdo nepoví...
Studený sníh sype se do srdce
a v krajií nářek náš nese se.
Až slza na tváři bolavou stopu zanechá,
zašeptej krátkou modlitbu do ticha:
Bože, vrať nám štěstí naše.
ať navěky jsme spolu zase...
Komentáře (0)