Když stíral si mi slzy
Když stíral si mi slzy,
co stékaly mi po tvářích.
Já necítila hrůzy,
co se usadily na duších.
Když držel jsi mě v náručí
a šeptal konejšivá slova.
Já cítila,že zaručíš,
že se to nestane znova.
Když začal si mě líbat,
a šeptal tiše do vlasů.
Že chceš mě navěky hlídat,
já plula na křídlech pegasů..
Přečteno 412x
Tipy 12
Poslední tipující: dievcaVsne, Ik, Kallkaa, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Alasea, Allainila, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)