Silueta II
Anotace: úprava starší básně
Položila jsi mi dlaně na hruď
aby nahé nebe
tolik nestudilo.
Šeptala hřejivých rtů řečí
bříšky prstů do kůže
vyťukala depeši.
Že jsi dlouho čekala
a právě na mě
vzdala se všech svých hvězd.
A já nehleděl už do nebe
na nedostupnou cizotu
nehledal kroky pro další cestu.
Ránu v srdci překryly
hojivé dlaně
zůstala jsi se mnou zde pod oblaky.
Přečteno 321x
Tipy 18
Poslední tipující: Triffid Kolbe, tooc, ziriant, Holis, kroužek, Dota Slunská, Rolnička, labuť, vapiti, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)