snad
Anotace: ... spolu vydrží ...
.
tam někde v dálce času
snad jen hloupě mladí
vyřvali altem basu
do běsu útesů
po touhách
nahé sny
svěřili
bezhlavě
té pěně příboje
všechny své představy
šestou vlnou lásky bez boje
zahnané až do hlubin neznámých
nápojů míchaných napůl pláč napůl
smích
anebo
naopak !
tam někde ...
.
Přečteno 501x
Tipy 15
Poslední tipující: René Vulkán, Holis, Lota, Jitinka, labuť, Jana M., WAYWARD, Norma, ni.va, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)