Což pro změnu na zítřek zavzpomínat,
těšit s tím, co možná nebude,
nežli v zoufalství svoje ruce vzpínat
a ptát se: "Proč jen, krutý osude?"
11.04.2009 20:19:00 | Kozoroh 1
Parádní protiklady, jak zborcené harfy tón - řekl by klasik. Líbí se mi. A jestli něco takového prožíváš, modlím se o naději, abys to ustála.
04.03.2009 12:09:00 | René Vulkán
Čekat je naděje ... Máš moc pěkné básně, dnes jsem je objevila, když jsi se u mne zastavila.
04.03.2009 10:43:00 | Kapka
ST! je pouza za obsah, napsání, upřímnost a jistou hloubku. Není to za bolest a skorem mi slzy vehnané, při jistých myšlenkách... bolest se nedá hodnotit... Napsat, že je to hezké dílko, je nevkusné, je krásně smutné, zároveň bolavé.
03.03.2009 18:52:00 | NikitaNikaT.