Milovat znamená...
Milovat znamená štěstí mít.
Milovat znamená lásku brát.
Milovat znamená umět snít.
Milovat znamená být věrná.
Milovat znamená pokoušet.
Milovat znamená i mračná černa.
Milovat znamená důvěru.
Milovat znamená pocity.
Milovat znamená v závěru,
být jen my dvy - Já a Ty.
Přečteno 689x
Tipy 8
Poslední tipující: Makula, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Rbb, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)