Malíř
Anotace: Manžel jistě pochopí...:o)
Malíři malují na plátno obrázky,
a já mám na srdci dvě prosté otázky.
Můžu být ženou jednoho muže?
Mladičká, nezkrotná co asi zmůže..
Můžu být mužovi oddanou laní?
Co jí to napadá, je vdanou paní...
Malíř si maluje, básník si skládá,
drahý můj jistě víš, jak tě mám ráda...
Přečteno 481x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Jana M., enigman, WAYWARD, Norma, Kapka, Maro Deives
Komentáře (3)
Komentujících (3)