Láska až za brány nebeské.
Srdce v hrudi pro lásku bije,
tluče, volá na poplach
a anděl praví konejšivě
že je li čistá
neudusí ji času prach.
Za nebeskou bránou
opět sejdeme se zas,
jen tělo stane se bílou vránou,
ale ta naše láska
navždy bude v nás.
Z očí slzy vytryskli mi
a opět slyším jeho hlas,
vím že čistou láskou milujete
tak se neboj tam v nebi spojím vás.
Přečteno 394x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, ilona, zelená víla, Házté, padající do neznáma, Kapka, kikis, Mbonita, Alasea, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)