Proč........=D

Proč........=D

Anotace: Proč je sex nemravnej, když se dělá pořádně?

Proč milujeme co nás odmítají
a odmítáme co nás milují?
Proč se nám slova lásky přejídají
a když je neslyšíme, brečíme večer v pokoji?

Proč srdce má důvody,
který rozum nechápe...
V lásce jděláme podvody,
na který právo nemáme.

Láska není vztah,
láska je pitomost.
Láska je vrah,
minolist i přítomnost.

Ani blízkost těl
nezblíží vzdálená srdce.
Ona nechce, on by chtěl
a tak jen seděj ruku v ruce.

Proč je sex nemravnej,
když dělá se pořádně?
O tom teď přemýšlej,
starý babičky v privátě.

Proč lidi se milujou,
a proč lásku ničej,
proč ničej postel ubohou,
a proč přitom tak křičej???
Autor Mišpule, 03.03.2009
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí