Být tak jedním z nich...
Anotace: někdy je lepší být přítelem...
Chodit tam, kde dřív jsi stál,
doufat, že tě uvidim,
prostě říct ahoj a jít dál,
jak já tvým přátelům závidím.
Že můžou cokoli ti říct,
mluvit bez jakékoli obavy,
chtěla bych vědět o trochu víc,
jenže jak, mi nejde do hlavy...
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: sinoraLee, strašidýlko-střapatý, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)