dobře to víš..
země je
strašně bohatá
na slunce
na lásku ..
pohlazení..
stačí jen málo
by se zdálo..
najít tu skrýš..
o které ale víš...
Není to o kamení
slunce hledej
ve stínu..
Květ kouzelný
v leknínu
*.
04.03.2009 12:26:00 | Nút
Básenka je krásna
to si piš
však sám víš
že takhle poskládáná
je jak písen převzatá
melodie stejná..
však kouká jinam
za vrata..
04.03.2009 11:21:00 | Nút