Hlasy minulé
Studenou sprchu dnes já si nedám,
Lásku, soucit marně sám hledám,
Že o pomoc ruku k němu zvedám,
Sám to nezvládnu, sám to nedám.
Chodím, běhám a křičím z plných plic,
Chci jenom ji, nech nic víc.
Deprese a úzkostné stavy,
Valí se večer do mojí hlavy,
Čekají tu dlouhé vleklé davy,
Bojují za čest a hledají slávy.
Hlasy z minulosti díky tobě slýchám,
S životem, ač nerad dosti si míchám,
Jako každý den a každou noc dýchám,
Do srdce asi hodně se píchám.
Hudbu teď pouštím, cítím ty znaky,
Za mala rad pouštěl si draky,
Radost měl a smutek měl taky,
Neznal tě necítil srdce tlaky.
Komentáře (0)