Tichý šepot lásky
Anotace: nemohla jsem spát...
Dvě řasy padlé do oka,
potom chuť tvého polibku
u zamrzlého potoka.
Tichý šepot lásky.
Pod závojem noci
v šeru zimních hvězd
má nás ve své moci
poutník dalekých cest.
Tím poutníkem jsme oba,
tak nech se dechem nést
a před svítáním doba
dva slepce bude vést
na cestě k poznání
i blízkosti dálek.
Přijmi mé pozvání
-dvě řasy, pak polibek.
Přečteno 593x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Tacca, Psavec, 5thelement, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, jedam
Komentáře (1)
Komentujících (1)