Pohádka s jizvou
Anotace: která se nezahojí...
Zpočátku srdce krvácí
rány v něm jen pomalu se hojí,
a jak síly se navrací
rána s ránou v jizvu se pojí
jizvy, které jako prokletí zůstanou
připomínají stále toho lháře
upadl do noci, zahalen tmou
nestojí ani za pohled do tváře
jen lež za lží se z jeho úst valí
tiše
každá
zasáhla své místo, a srdce bolí
Princ na bílém koni
hřebec slzy roní
princ Růženku probudil
Sněhurku nechal spát
říši snů tím zradil
jen pusu na dobrou noc
přišel jí dát...
a Sbohem říci
poté co navždy uhasl svým dechem svíci
hoříci plamenem lásky
ještě nějaké otázky?
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Haminka
Komentáře (0)