Vzpomínám
Pavučina v rohu pokoje
setřený prach z fotky
na stole a Ty jsi už jen
vzpomínka mého životního
orloje.
Točí se svět a já pevně
stojím na dřevěné podlaze
bosá a jít pryč od tebe se
bojím.
Minuta je pro mně dnem
a den se táhne jako
nekonečný sen,ze kterého
se nechci probudit.Jen
smět se k tobě přitulit
A tak mně nech prosím snít...
Přečteno 472x
Tipy 12
Poslední tipující: el viento, jedam, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Seanko, Modrý Adept, enigman, Kapka, Norma, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)