videochat
Zábavu hledaš tu, zadečkem kroutíš
v duši však smutná jsi ,žalem se rmoutíš.
požitek chvilkový za lásku měníš,
odmítáš poznání to se však změní.
poblouznit necháš se ,s pocitem studu,
odkladáš svršky své na vzdory pudu,
Romance sražena do kolen chtíčem,
zvedni svou hrdost a nebud kýčem.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Jarin Kalin, Kapka, Norma
Komentáře (2)
Komentujících (2)