Když příjde láska
Když k tobě příjde
otevři srdce a nech jí
jít dál.
Nabídni jí dlaně naplněné
touhou a horký dech
z úst co řeknou.. ODPUSŤ MI JEN...
Polož jí na polštář kde ráno
se probouzíš,dívej se na ní
tak dlouho dokud tě nepustí
jít dál...
Miluj ji tak jako ona tebe
Je to ta láska co nás oba
zebe.
Je pořád mezi námi ale už
nemá takový grády
Co stím,když příjde láska?
Přečteno 635x
Tipy 22
Poslední tipující: PoeziGirl, Nola77, Lilly Lightová, carodejka, lucajda89, jedam, Mounkey, el viento, Holis, Doradan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)