Vzkaz
Jen do řádků pár
skrývá se dar
nejprostší co mám
nejsladší co znám
Vyznáním pár prostých vět
rozkvétá duhový květ
Do pár řádek najednou
vejde se ne náhodou
celičký svět
Můžem pozastavit čas
do dlaní ti píšu vzkaz
mezi řádky umíš číst
jedním můžeš si být jist
s Tebou dýchá se snáz
Přečteno 740x
Tipy 41
Poslední tipující: Milásek, střelkyně1, Paulín, Seanko, poustevník Jirka, kikis, Churry, vodnař, Holis, NikitaNikaT., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)