Barvy
Anotace: jakou barvu má láska? ... A jakou smrt?
Černá je barva vlasů tvých
Modrá tvých očí planoucích
Rudá tvých rtů žádoucích
Bílá tvých tváří blednoucích
Hnědá je dřeva pod tělem
Šedá je urny s popelem
Zelená trávy na hrobě
A zlatá hvězda po tobě
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Syala, kikis, kroužek, saddova, Mademoiselle Drea
Komentáře (4)
Komentujících (4)