kdyz si sve dilo prectes nahlas, tak musis slyset, ze ti ty rymy vubec nesedi, mas tam strasne rozhozeny rytmus, coz je u vazaneho verse zavazne...
04.03.2009 13:18:00 | saddova
Třeba by se to přátelství změnilo v lásku, kdybys jí to řekl... A třeba taky ne. Pokud to nevyzkoušíš, tak to asi nezjistíš. Každopádně - ať už se rozhodneš jakkoli, přeji hodně štěstí :)
04.03.2009 12:35:00 | Mademoiselle Drea