Odpověď...
Anotace: Zklamané srdce (cca rok 2005)
Vím, že si nalezl a to lásku,
tu životní křehkou krásku.
Odhoď svoji masku,
ze svých úst odlep pásku.
Hojí líp než krabička prášků,
nenech ji uletět jako vážku...
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)