Šumíí krásná básnička!!
a jinak přeju všechno nej k narozkám:)
Vpletu ti mašle do vlasů
a přidám k nim krásu bájných pegasů
a sílu a odvahu kráčit a básnit dál
pak podám ti ruku, ať nikdo nemusí jít sám!!:)
11.10.2005 19:54:00 | makretka
Krásné podání hry lásky bez hranic...
jedním slovem......... NÁDHERA...
11.10.2005 19:12:00 | Popelka
Tak, jako král Artuš kdysi dokázal zlomit nezlomitelné,
ty jsi teď moc dobře popsala něco, co je téměř nepopsatelné.
P.S.
Všechno nejlepší Šuměnko.
11.10.2005 16:42:00 | Mourek
Pááni... tak nejenom za tantry
posílám velké bodování,
ty uragáne milování :o)))
11.10.2005 12:16:00 | Cecilka
Doufám, že k pochování a ne k pochování... Krása, Šumi..je to působivý, hezky´s to vyjádřila.
11.10.2005 10:10:00 | Euka