Žij sny
Anotace: nenechte je zemřít ...
Sny jsou proto aby žily,
když jdeš třeba bosá po trávě.
Z mraků stromy pily,
v korunách máš závratě.
A tak raději zavři oči,
jak lístek seschlý padá.
Neboj, nějaká duše skočí,
ta co Tě má ráda.
Pro pár okamžiků, barevnou paletu,
stačí se jen nadechnout.
Tak zastav v nekonečném letu,
vždyť nemusí, nemusí dopadnout...
Komentáře (7)
Komentujících (3)