Anotace: Odpověď výzvě času. Někdy je výsostně dobré se ohlédnout zpět.
Sbírka: Korálky času
...kdyby jsme hleděli jen dopředu,nevěděli by jsme,co se děje vzadu /za náma/
12.03.2009 13:24:00 | WAYWARD
Je dobré se ohlédnout,třeba až do míst svého zrození.Hlavně když nevíme jak dál.
Vždy nám nějaká vzpomínka ukáže směr.
05.03.2009 19:11:00 | s.e.n
Báseň se mi líbí, je mi velmi blízka, až na tu lásku... na kterou sice myslím, ale vím, že ju mám... přesto po ní toužím dál... :o) po svém miláčkovi.
05.03.2009 15:15:00 | NikitaNikaT.
staré album, vybledávající tóny
tváře sotva zvládnu poznávat,
a můj digitální aparát...
otevřou jej časem softwarové klony?
***
Jiří senior
04.03.2009 21:41:00 | j.c.
Vzpominky jsou vzdycky krasne, je dobre se otacet za sebe i ja to delam.
04.03.2009 19:39:00 | carodejka