Neumím zapomínat
Je tak těžký uvěřit,
že neumím zapomínat?
Že bolet to bude dál a dál?
Všechno mi to bude připomínat,
protože od malička si se mnou každý jen hrál...
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)