Anotace: To jsou takoví ti němí svědci...Znáte to? :)
Básnička je pěkňoučká a kdo chce hledat nějakou chybičku
ten ji najde na všem.Snad proto bych dal k tématu něco
na odlechčení:
Potkají se dva broučkové na WC.Jeden z nich hrozně
naříká."To už máš taky tu prostatu," ptá se druhý.
"Ále, včera večer si tak letím, uvidím v trávě světýlko,
říkám:...ha, světluška,...no,a von to vajgl."
05.03.2009 21:11:00 | ota.pé
Saddova...snad nemusí být dokonalá, chtěla jsem, aby byla milá, nenásilná a jemná...mimochodem Tvé nedávné "třesky plesky" taky nebyly něčím novým, ale to jen na okraj. Kritiku beru...
05.03.2009 17:43:00 | Lilly Lightová
Při vypalování trávy v dáli jsem ji viděl ona pak tak nějak zmizela. Šel jsem se tam podívat a svítil jsem místo ní já. Vlasy žehem upravené, boty seškvařené. Dělat jsem to neměl.
05.03.2009 14:58:00 | umělec2
je to takove .. nechci rict obycejne, ale jen no neni to nic noveho, nejsou tam zadne zvucne obraty, cim by si ji udelala jinou, coz je skoda, pac o svetluskach jsem jeste necetla...
05.03.2009 14:09:00 | saddova