Když jsem tě potkal poprvé
Když jsem tě potkal
neřeklas mi jak jsi krásná.
Prostě jsem to neviděl.
Díval jsem se dychtivě
a nevnímal to podstatné.
Být tak slepý?
…to snad ne!
Až mezi řádky dopisu
v melodii tvého hlasu
něco blesklo
a já prvně uviděl
to co jsi
to co bys mohla pro mě být.
Prázdný džbán po okraj naplnit.
Ty to ještě nevíš.
Proto tě beru za ruce
a vysílám signál souznění.
Problesklo mé toužení?
Trefil jsem se do ohniska?
...
Na časy se blýská…
Přečteno 584x
Tipy 32
Poslední tipující: Iva Borecká, PIPSQUEAK, Ovádko, Holis, ni.va, Norma, hanele m., Isobel, Psavec, Tacca, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)