Kdykoliv vstoupíš
Marfuša Básně » o Lásce
Anotace: Alternativní komunikace
Ještě že běhá po poli
vítr
a slunce nepálí
kdybychom stáli
hluše, slepě
jak mnohá ega z okolí
přec bychom žili velkolepě
v trnovém stínu údolí.
Rozpoznám tvoji drsnou kůži
tvou vůni dechu
tvoji chuť
ostny
všech darovaných růží
a často dýchám za tvou hruď.
Osud je skutek za mřížemi
s pravdou,které se nevěří.
Trápí nás žárem
povodněmi
vším....
jenom ne bezvětřím.
Slunce se s mraky haštěří
a vítr vrátky kolébá,
kdykoli vejdeš do dveří
zraku či sluchu netřeba.
...
HarrymuHH k dílku "Když vyprávěj´němí hluchým..."
Publikoval(a): Marfuša, 5.3.2009
26.02.2010 10:27:00 | HarryHH
(s R.Millerem zpívám:)
Rozeznávám
tvůj koukol mezi pšenicí
tvůj talent mezi tisíci
tak proč ti vlastně neříci
piš s veškerou svou municí...
....zdravím a připojuji se dalším svým dílkem
05.03.2009 18:55:00 | Marfuša