Anotace: Tak trochu jinak... tak trochu vynucená báseň, ale nakonec se psala lehce... moje slohová práce do školy, kterou jsem odevzdala ve čtvrtek na můj svátek =)
Jestli každá donucená básnička od tebe bude takhle krásná, tak přikazuju všem: Nutit, nutit, nutit!!! :)
31.10.2005 20:51:00 | Elenril
Tak tohle Diviška ještě neviděla... Za jedna!
Hmmm..., ta z toho bude mít dočista diarrhoea :-)))
Si dá do těla :-)))))
Znovu opakuji, že hledáme-li v oblacích skrytou pravdu a naplněnost života, nalezneme obvykle to, čemu já tak neprofesionálně říkám poezie. Ačkoliv Tvá oblaka jsou plná andělů :-)))
14.10.2005 21:23:00 | Jasmin de Paris
Takhle dlouhý to bejt muselo, je to slohovka a je přikázaná určitá délka.
Každopádně oběma vám děkuju =)
11.10.2005 19:30:00 | Renatka
To nejsou "Symfoniety", ale "Sinfonietty"... s měkkým i a s velkým S... (tak, jak to napsal Leoš Janáček.)
11.10.2005 19:29:00 | Renatka
Renatko - krásně romantická báseň, ale bacha na "Symfoniety", s měkkým i bys za 1 nedostala:)
11.10.2005 19:25:00 | Zdeňka