Anotace: ...
Co říkáš, vždyť je to moc hezký! Už jsem si myslela, že si na tu tvojí přezdívku nevzpomenu, ale vzpoměla jsem si. Divím se. Pobyt na ŠMF zřejmě zkvalitňuje mozek. Kéž by to vydrželo! ;-)
24.03.2009 18:11:00 | Alasea
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?