Anotace: Další pokus o sonet, tentokrát výhradně kvůli ST od Zasr.romantika.
Sbírka: Se šípem Amorovým.
Máš ST. Jen trochu pochybuji, zda nepíšeš sonety jen pro mně. Sonet autor píše především pro sebe, a pak možná i pro pár vyvolených. Pokud já jsem zařazen do vyvolených, považuji si toho a předcházející písmenka byla napsána jen pro formu. Děkuji za důvěru!
S úctou Láďa. (to myslím vážně)
Faktická pozn.: Ač mi neni třista let, druhou mízu bych bral hned.
06.03.2009 02:19:00 | Zasr. romantik