TUČŇÁČÍ
napsal jsem na vrata sprejem
STUDENEJ ČUMÁK HŘEJE
v ulici, kterou už chodí jen stíny
půjdu s ní já. a ty? ty nic!
večerní nebe se mrzutě červená
semafor zezelenal
v parku pár zlomených barevných pastelek
pro které nemám penál
tučňáka na papír
křídla má, nelítá
já zase neumím plavat
obloha k večeru
mraky je zalitá
jako je na plese kravat
k večeru, kdy je dost času i na lásku
na barvy, na zvuky, chutě
k večeru ve dvou a bez pásku, podvazků
jen se mnou samotným zvu tě
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Paralelní možnosti, CorrimsonTom, Lota, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)