Chybíš mně...
Anotace: Jaký je rozdíl mezi láskou a nenávistí? Při nenávisti nemusíte dělat nic a nekončí, při lásce můžete dělat mnoho a přeci je u konce...
Chybí mně doteky, chybí mně něha,
chybíš mně má lásko, chybíš mně celá.
Tvůj hlas a úsměv, oříšky očí,
svět se má lásko v těch očích točí.
Chybí mně minulost, co jinudy tekla,
chybí mně budoucnost, dneška se lekám.
Chybí mně vůně Tvých voňavých vlasů,
horkost Tvé kůže v níž hledám svou spásu.
Chybí mně doteky od Tvého těla,
chybíš mně má lásko
chybíš mně celá...
Přečteno 589x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Lorraine, floreciente, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)