Anotace: Tohle je něco z toho, co považuji za zázrak já ...
tak to je nádhera:) jinak díky za tip:) ona to ani tak 1. báseň není, píšu asi od hmm...8 let:)
18.04.2009 18:33:00 | Ta Ďifná
Zázrak je to,že vidíš všude kolem zázraky..vetšina lidí to tak dnes necítí.Díky,že jsi malý zázraku :-))ST
14.03.2009 21:41:00 | prostěholka
Zázrak je každá pravda jež působí dobro, zázrak je, když se najdou tací, co ji dokáží objevit a přijmnout...čtu to tam.
10.03.2009 15:57:00 | Jana Marie
Moc se mi líbí, jak vnímáš svět a tvá báseň šíří radost k ostatním. Dík za ni.
06.03.2009 21:32:00 | je bouřka
To bylo překrásné, tvá dílka mě nutí přemýšlet, jsou pravdivá a ze srdce, navíc volíš moc hezké slova. Krásné...
06.03.2009 16:59:00 | Veronikass