Být s Tebou
Anotace: Miluju Tě strašně moc lásko moje...:)
Chtěla bych být umělcem
a Tvoje krásy zachytit.
Chtěla bych být deníkem
a myšlenky Tvé pochytit.
Chtěla bych být slzou
a projít se po Tvé tváři.
Chtěla bych být hvězdou
a jen pro Tebe zářit.
Chtěla bych být slovem,
co Tvoje ústa opouští.
Chtěla bych být kouzlem,
co Tvou duši překvapí.
Přečteno 770x
Tipy 20
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Holis, Kyška, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Makula, Seanko, Petbab, Nergal, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)